X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Irska pozdravila Real Madrid

Shrani.si

Igralci Real Madrid so že na Irskem v mestu Maynooth, ki leži zahodno od Dublin in kjer bodo bivali vse do 22. julija. Po jutranji treningu na Valdebebasu, so se beli z avionom popoldan odpravili iz madridskega letališča Barajas. Po pristanku na Irskem, so bele spet pričakali najzvestejši navijači, ki so še enkrat več pokazali, da so Madridiste po vsem svetu.

Trideset igralcev in trenersko osebja je prispelo na terminal 3 na madridskem letališču kmalu po 17:00, medtem ko je Huntelaar ostal v španski prestolnici. Točno ob 18.00 pa se je začel let PVG-7995, ki je bil namenjen proti Dublinu. Med letom je bilo prisotno veliko dobre volje in dobrega vzdušja tako med novimi okrepitvami, mladimi igralci in “starimi” znanci Real Madrida.

Letalo z igralci Real Madrida je prišlo v Dublin ob 19:30, kjer so jih takoj pozdravili najzvestejši navijači. Realova odprava se je nato z avtobusom odpravila proti hotelu Carton House, ki leži 22 kilometrov izven Dublina in kjer se bo ekipa pripravljala na svoje pred sezonske prijateljske tekme, prva od njih bo tako na sporedu že 20. julija, ko se bo Real pomeril proti Shamrock Roversom.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si