X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Razpored treningov na Irskem

Igralci Real Madrida se bodo danes popoldan odpravili proti Irski, kjer bodo naslednjih 10 dni bivali v hotelu Carton House v Maynoothu. V ponedeljek 20. julija bodo beli odigrali tudi prvo prijateljsko tekmo proti Shamrock Roversom.

Prva ekipa Real Madri bo danes odpotovala z letališča Barajas proti Dublinu, kamor naj bi prišli ob 19:40 po krajevnem času. Ekipa bo bila nastaljena v hotelu Carton House v mestu Maynooth, vsak dan pa bodo dan začeli že ob 7:00, ko bo bujenje, temu pa bo ob 7:15 sledil zajterk.

Jutranji trening se bo začel ob 8:00, osredotočen pa bo na priprave v fitnesu, trening z začetkom ob 11.30, pa bo namenjen predvsem nabiranju kondicije.

Igralec ali član trenerskega osebja bodo imeli dnevno novinarski konferenci ob 13 uri, pol ure kasneje pa bodo vsi imeli kosilo. Po kosilu bodo imeli igralci nekja prostega časa za sprostitev do 18:30, ko je načrtovan nov trening, sestavljen iz tehničnih in taktičnih vaj. En popoldan, pa bodo igralci izrabili tudi za ogled videa o njihovem prvem nasprotniku Shamrock Roversih. Zadnje štiri dni pa ne bodo imeli več prvega treninga ob 8:00, ampak ob 10:00, kar bo tudi edini jutranji trening.

Igralci bi se naj vrnile nazaj v Madrid 22. julija, ko bodo nadaljevali s pred sezonskimi pripravami.