X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kdaj se bo zaključila saga z Xabijem Alonsom?

Xabi Alonso se bo danes vrnil v vrste Liverpoola po počitnicah po Pokalu Konfederacij. Potoval bo na Dunaj, kjer se bodo Angleži zvečer srečali z Rapidom, pred tekmo pa bo imel možnost, da se vidi z Liverpoolovim šefom Rafo Benitezom. To naj bi bilo prvo srečanje, ko naj bi odlični Španec jasno izrazil znano željo, da odide v Real Madrid.

Po zaustavitvi pogajanj za Riberyja so se v vodstvu Madrida osredotočili samo na nakup Xabija. Xabija si zelo želi tudi Pellegrini, ki je v njegovih načrtih, da igra zraven Lassa na sredini igrišča.

Madrid je že dal ponudbo v višini 27 milijonov €, ki pa je Liverpool ni sprejel. Xabi je že 3 leta nazaj obnovil pogodbo do leta 2012 in je tudi 2. najbolj plačan igralec v ekipi (7 milijonov € bruto). Njegov agent Inaki Ibanez je že sklenil dogovor z Madridom, da bodo še izboljšali pogoje v pogodbi, hkrati pa bo dvignil ponudbo na 30 milijonov €.

Medtem se je pred kratim oglasil tudi Liverpoolov kapetan Steven Gerrard, ki je dejal, da ne verjame da bo Alonso naslednjo sezono nadaljeval v Angliji, saj ima željo iti nazaj v Španijo.