X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Priprave Real Madrida na novo sezono se nadaljujejo

Z zaključenimi pripravami na Irskem ter sedaj po končanem tekmah na Pokalu miru, bo Real Madrid priprave na sezono 2009/10 nadaljeval s odhodom v Severno Ameriko.

Prihod belih na letališče Toronto Pearson International je načrtovan na 6. avgusta malo po polnoči. V popoldanskih urah naj bi bila tiskovna konferenca, kjer bodo predstavili vse podrobnosti o tekmi med Toronto FC-jem in Real Madridom, ob 19:00 (6. avgusta) pa naj bi ekipa Reala tudi opravila prvi trening v Torontu. Prvi pisk na stadionu BMO pa je načrtovan na 7. avgust ob 19:30.

8. avgusta ob 13:15 naj bi ekipa Real Madrid prispejo v Washington, kjer bodo najprej imeli kosilo, temu pa bo sledila predstavitev tekme DC United-Real Madrid, tiskovna konferenca in trening na stadionu FedEx. Igralci bodo imeli prosto jutro 9. avgusta, ob 13:00 pa se bodo ponovno zbrali na stadionu, saj bodo ob 15:00 odigrali drugo tekmo v Severni Ameriki. Po tekmi pa se bo ekipa takoj odpravila na letališče, da bodo ulovili let nazaj v Madrid.

Po prihodu nazaj na španska tla, bo ekipa ndaljevala s pripravami, med drugim bo odigrala tudi nekaj prijateljskih tekem in sicer: 15. avgusta proti Real Sociedadu, 19. avgusta proti Borussia Dortmundu in 25. avgusta na Pokalu Santiago Bernabéu proti AC Milanu.