X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Xabi Alonso uspešno prestal zdravniški pregled

Shrani.si

 

Malo po 10:00 danes zjutraj je Xabi Alonso prišel z letalom v gkavno špansko mesto  iz Liverpoola, kjer ga je pričakala zbrana množica novinarjev in navijačev, ki so želeli videti prve korake nove  Madridiste. Po prihodu na letališče se je odpravil proti Hotelu Mirasierra Susites, nato pa je odšel proti bolnišnici Sanitas La Moraleja, kjer je opravil zdravniški pregled, ki je potrdil, da je Xabi pripravljen na igranje v dresu kraljevega kluba

Kot je navada je Xabi Alonso pred podpisom pogodbe za Real Madrid moral opraviti zdravniški pregled v bolnišnici Sanitas La Moraleja, kjer je bil Alosno temeljito pregledan, pregled je tako med drugim vklučeval rentgen, elektrokardiogram, MRI, biometrični pregled in test gibalnih sposobnosti, da bi lahko ugotovili, ali je katera od poškodb v preteklosti pustila pri igralcu posledice.

Vodja zdravniške službe Real Madrida-Sanitas, dr Carlos Diez je po pregledu dejal:, “Opravili smo pregled po normalnem protokolu, kjer smo posebno pozornost namenili njegovemu glježnju, ki ga je imel pred tem že operiranega. Zadovljni smo z rezultati. Xabi Alonso je tako pripravljen, da se pridruži ekipi, takoj ko bodo to želeli trenerji. Je popolnoma zdrav in ni nič posebnega glede njegovega zdravja, njegove pretekle operacije pa niso pustile nezaželjenih posledic. ”

Ob odhodu iz bolnišnice je igralec dobil prijetno dobrodošlico s strani navijačev, zato je podpisal tudi svoj prvi avtogram kot Madridista.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si