X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Toronto FC 1-5 Real Madrid

 

Real Madrid je prikazal briljanten nogomet na stadionu BMO Field proti Toronto FC. Strelci za bele so bili Raul dvakrat, Cristiano Ronaldo, Benzema in Robben, medtem ko je za kanadčane edini gol na srečanju dosegel Gala. Si pa bomo to tekmo zapolnili tudi po prvencih v dresu Reala, saj so prvič beli dres nosili Kaka, Xabi Alonso, Arbeloa in Albiol.

Ni se še dobro začela tekma, ko je Real Madrid dosegel prvi zadetek. V dvanajsti minuti prvega polčasa je Raul z odličnim driblingom preigral dva branilca ter lepo zadel z desno nogo, potem ko se je žoga odbila od stative v gol. Samo pet minut kasneje je Lass z dolgo žogo našel Cristiana Ronalda, ki je z glavo podal Benzemaju, ta pa je lepo podal žogo nazaj Ronaldu, ki mu ni bilo doseči drugega zadetka za bele, potem ko je strelkal “iz prve” z desno nogo (17 ‘).

Kaka je sodelovala pri v vsaki napadalni akciji belih in celo imeli sam priložnost, da bi dosegel gol, potem ko je streljal izven kazenskega prostora, venadar je žoga zgrešila cilj le za las (23 ‘). Je pa bil to uvod Real Madrida do tretjega zadetka na tekmi. Albiol prejela žogo po Ronaldovem izvajanju kota in podal žogo proti daljši vratnici, kjer je Metzelder čakala in nato podal do Raula. Kapitan je premagal Stefana Freia z glavo v 35. minutni tekme.

Na začetku drugega polčasa so v igro prišli Granero, Pepe, Torres in Dudek namesto Kakaja, Albiola, Arbeloae in Casillasa. Nekaj minut pozneje pa je svoj prvenec dočakal tudi Xabi Alonso. Nova okrepitev, Negredo in Robben so v igro prišel namesto Raula, Gutija in Cristiana Ronalda v 62. minutni tekme.

Zamenjave so kmalu obrodile sadove, saj je četrti gol za na tekmi za bele dosegel Benzema, potem ko je vso delo s preigravanjem opravil Negredo (65′). V70. minuti je imel Granero priložnost za še 5 gol, vendar je njegov strel nekoliko zgrešil cilj. Samo 4 minute kasneje je edini gol za domače dosegel Galo (74′). Pet minut pred koncem je Real Madrid razbinil vse dvome o zmagovalcu, potem ko je Robben dosegel lep zadetek po odlični podaji Benzemaja.

Poročilo

Toronto F.C: Frei (Edwards, 46’); Wynne, Serioux (García, 46’), Gomez (Sanyang, 46’), Brennan; Cronin, De Rosario, Robinson (Barret, 46), Guevara (Dichio, 46’); Vitti (White, 46’), Yerba (Gala, 71’)
5- Real Madrid: Casillas (Dudek, 46’); Arbeloa (torres, 46’), Albiol (Pepe, 46’), Metzelder (Garay, 79’), Drenthe (Sneijder, 80’); Lass, Guti (Xabi Alonso 62’), Kaka (Granero, 46’), Cristiano Ronaldo (Robben, 62’); Raul (Negredo, 62’), Benzema.

GOLI:
0-1 (12’): Raul
0-2 (17’): Cristiano Ronaldo
0-3 (25´): Raul
0-4 (65’): Benzema
1-4 (74’): Gala
1-5 (85’): Robben