X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Negredo v Hull City?

 

Danes naj bi se odločilo o prihodnost Negreda. Canterano naj bi se tako moral odločiti kam želi prestopiti, bodisi v Hull City ali v Zenit (Blackburn je medtem že odpadel z liste, potem ko se je okrepil z Kalinićem). V medijih se tako kot najverjetnejša nova destinacija Negreda pojavlja predvsem angleški Hull City, saj naj bi bila močna Premier League veliko bolj primerna za obetavnega Realovega canterana, kot pa Rusija.

Neglede na izbiro Negreda, pa naj bi bila vrednost prestopa ocenjena na 18 milijonov evrov, kjer pa bo imel Real Madrid možnost v enem ali dveh letih Negreda odkupiti nazaj za 25 milijonov evrov. To naj bi bila najvišja odkupna klavzula Reala do sedaj, ki pa kljub temu verjame, da če bo Negredo nadaljeval v takšnem slogu, kot je do sedaj, potem bo pripravljen plačati tudi toliko denarja za njegovo vrnitev v kraljevi klub.