X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pozitiven zaključek predsezone

 

Po končani tekmi Trofeje Santiago Bernabeu, se je končala tudi predsezona Real Madrida. Moštvo je treniralo z polno intenzivnostjo več kot mesec, včasih tudi s tremi treningi na dan, s čimer so se vsi trudili sestaviti še zadnje koščke do izjemne ekipe, ki je sedaj pripravljena na prvo tekmo v La Ligi proti Deportivo La Coruña.

Shamrock Rovers so bili prvi tekmeci Reala v predsezonskem času, kjer je Karim Benzema dokazal svojo kakovost in mirnost pri edinem golu na tekmi. Sledile so tri tekme na Pokalu miru. Na tekmi proti Al Ittihadu je za bele zadel Raul, končni rezultat pa je bil 1-1, medtem ko so za končni rezultat 4-2 proti Liga Universitaria Quitu dosegli zadetke Cristiano Ronaldo, Granero, Metzelder in Negredo. V polfinalu omenjenega pokala je Cristiano Ronaldo pretvoril še eno enajstmetrovko v gol ob porazu 2-1 proti Juventusu.

Prvi tekma Severno Ameriške turneje je potekal v Torontu, kjer je Real Madrid znova dokazal svojo dobro pripravljenost, saj so nadigrali Toronto FC z rezultatom 5-1, svoj prvi zadetek v novem dresu pa je dosegel tudi Kaka. Beli so se nato v Washingtonu pomerili še z DC Unitedom, ki so ga rutinirano odpravili z rezultatom 3-0.

Po povratku v Španijo, so varovanci Manuela Pellegrinija sodelovala na slavju Real Sociedada ob njihovi stoletnici obstoja. Beli, so prvič zaigrali z vsemi letošnjimi okrepitvami in slavili zmago z 2-0. Sledilo je še eno sodelovanje na stoletnici obstoja kluba, tokrat Borussije Dortmund (Nemčija), kjer je Real Madrid z rezultatom 5-0, spet pokazal svoje sposobnosti doseganja zadetkov.

Zadnja tekma predsezone je bila še ena demonstracija sposobnosti doseganja zadetkov, saj se je tekma proti Norveškemu Rosenborgu končala z rezultatom 4-0, kar je dober pokazatelj forme pred baletnikov začetkom nove sezone.

Shamrock Rovers Real Madrid 0-1
Real Madrid Al-Ittihad 1-1
Real Madrid Univ. Quito 4-2
Real Madrid Juventus 1-2
Toronto FC Real Madrid 1-5
DC United Real Madrid 0-3
Real Sociedad Real Madrid 0-2
Borussia Dortmund Real Madrid 0-5
Real Madrid Rosenborg 4-0