X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nizozemski izgon!!! Robben in Sneijder odhajata!

Real je pospešil odhod igralcev iz svoje ekipe, saj Madrid zapuščata Wesley Sneijder in Arjen Robben. Prvi bo po številnih zapletih odšel v Inter (igralec je že v Milanu, kjer bo opravil zdravniški pregled), drugi pa bo odšel v bavarsko prestolnico k Bayernu. Real bo tako zaslužil prepotrebnih 40 milijonov € (Robben – 25, Sneijder – 15), da vsaj malo nadomesti velikanske vložke z začetka sezone.

Oba igralca iz Madrida odhajata z grenkim okusom, saj sta bila oba dobesedno nagnana. Izgleda, kot da se hoče Perez znebiti vseh Calderonovih nakupov, a gledano z zdravim razumom, oba, še posebej Sneijder, v Madridu nista navdušila. Robbna so preveč mučile poškodbe, mnogi so mu očitali tudi prevelik egoizem, Sneijder pa kratkorečeno ni navdušil vložka v nogometnem smislu. Vse premalo je bilo dobrih predstav z njegove strani in premalo konstantnosti.

Realova edina Nizozemca bosta tako zgleda ostala Royston Drenthe in van Nistelrooy. Za prvega je veljalo, da bo odšel prvi, a je navdušil strokovni štab z talentom in delovno etiko, drugi pa je uveljavljena legenda z le enim letom do konca pogodbe.

Na izhod čaka le še Van der Vaart, kateremu je že bilo povedano, da se nanj ne računa in da se išče primernega kupca.