X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul vse bližje Zarri

Raul še vedno dosega zadetek za zadetkom. Potem, ko je v soboto proti Deportivo La Coruña dosegel nov zadetek, je kapetan belega baleta na lestvici najboljših strelcev španske lige na petem mestu z 224. goli, samo dva gola za nekdanjim igralcem Barcelone Cesarjem. Na prvem mestu pa še vedno z 251. goli kraljuje nekdanji igralec Athletic Bilbao, Telmo Zarra.

Glede na to, da Raul še vedno ni dohitel Alfreda di Stefana po zadetkih v španski ligi, čeprav je že lanski sezoni postal najboljši strelec Reala v zgodovini, saj je Di Stefano v španski ligi dosegel 227 golov, s čimer je na večni lestvici najboljših strelcev v španski ligi na tretjem mestu. Torej Raulu manjkajo samo še 3 goli, da dohiti Di Stefana, vendar bo s tem prišel šele na 3. mestu, pred njim pa bo Hugo Sanchez, še ena legendarna Madridista, ki je drugi na lestvici z 234. goli, torej deset več kot Raul. Vsekakor pa ne bi bilo presenečanje, če bi kapetan oba dohitel še do konca letošnje sezone.

Da pa bo premagal legendarnega Zarra, pa bo potrebno nekoliko več časa in zadetkov, saj bi v tem primeru moral Raul zadeti še 28 golov v tej sezoni, da bi premagal legendarnega igralca Athletic Bilbao. Vendarle, če pa pogledamo njegovo povprečje zadetkov na sezono, potem ostaja samo še vprašanje časa, kdaj bo kapetan belih presegel to mejo, za pričakovati pa je, da bo ta meja zagotovo padla v sezoni 2010/11.

Igralec Št. golov
Zarra 251
Hugo Sánchez 234
Di Stéfano 227
César 226
Raúl 224