X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Reprezentančne obveznosti

Enajst igralcev prvi ekipe je bilo vpoklicanih v svoje reprezentance: Casillas, Arbeloa, Albiol, Xabi Alonso, Kaka, Gago, Pepe, Cristiano Ronaldo, Lass, Benzema in Van der Vaart. Reprezentančne tekme bodo na sporedu 5. in 9. septembra.

Kvalifikacije za nogometno svetovno prvenstvo v Južni Afriki 2010 zahteva premor španskega prvenstva za en teden. Tako bo 11 igralcev prve ekipe Real Madrida manjkalo na treningih v Madridu, saj bodo medtem trenirali s svojimi reprezentancami povsod po svetu.

Casillas, Arbeloa, Albiol, Xabi Alonso bodo zaigrali za Špansko reprezentanco prvo tekmo 5. septembra v La Coruñi proti Belgiji in nato še 9. septembra proti Estoniji, s čimer bi si morala španska reprezentanca dokončno zagotoviti igranje na svetovnem prvenstvu prihodnje leto.

Veliko daljše potovanje čaka Gaga in Kakaja, saj bosta vsak za svojo reprezentanco igrala 5. septembra veliki derbi med Argentino in Brazilijo, kjer bi zmago veliko bolj potrebovali Argentinci, saj so trenutno šele na 4. mestu, medtem ko je Brazilska reprezentanca na prvem mestu. Poleg te tekme, bodo Brazilci s Kakajem na čelu 9. septembra igrali doma še tekmo proti Čilencem, Argentinci pa bodo z Gagom igrali v Paragvaju proti Paragvajski reprezentanci.

Lass in Benzema bosta obe tekmi odigrala v Franciji in sicer 5. septembra bosta igrala proti Romuniji, 9. septembra pa še proti trenutno vodilni ekipi skupine 7, Srbiji.

Pepe in Cristiano Ronaldo sta se že pridružila svojim kolegom na Portugalskem, čaka ju pa težka naloga, saj mora Portugalska reprezentanca na prihajajočih dveh tekmah na Danskem (5. september) in Madžarskem (9. september) obvezno dobiti 6 točk, če želi ostati v boju za nastop na svetovnem prvenstvu drugo leto.  Trenutno se v skupini 1 nahajajo na 3. mestu za Dansko in Madžarsko.

Van der Vaart se bo osredotočil na Nizozemsko reprezentanco, ki bo 5. septembra odigrala prijateljsko tekmo proti Japonski, 9. septembra bo Nizozemska reprezentanca igrala na Škotskem še zadnjo kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2010, kamor pa je Nizozemska že uvrščena.