X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Mesec poln tekem

 

Ligaška tekmovanja imajo odmor, potem ko so pred nami reprezentančne tekme, kar se pozna tudi na treningih Real Madrida, kjer manjka 11 igralcev prve ekipe. Po reprezentančnih akcijah, pa bo igralce kraljevega kluba čakal natrpan urnik tekem, saj bodo v septembru odigrali šest uradnih tekem. 

Real Madrid ima tako v tem mesecu pred sabo še štiri tekme (eno od njih sredi tedna) v španskem prvenstvu in dve tekmi v Ligi prvakov. 

Pa poglejmo razpored tekem belega baleta v mesecu septembru. 12. septembra bodo beli gostovali v Barcelno pri Espanyolu na novem stadionu Cornellá-El Prat, kjer bodo lovili prvo zmago na gostovanju.

Samo 3 dni kasneje, torej 15. septembra bo Real Madrid doživel prvenec v novi sezoni Lige prvakov proti Zürichu, ki bo imel čast prvi na evropski sceni spoznati novi Real Madrid pod vodstvom Pellegrinija.

Nato se vrača ponovno La Liga in to s kar tremi tekmami v enem tednu. Prvi nasprotnik belih bo  Xerez, ki je v letošnji sezoni prvič med elitno druščino španskega nogometa, tekma pa bo na stadionu Santiago Bernabeu 20. septembra. Sledilo bo gostovanje na El Madrigalu, kjer bo belim stal 23. septembra Villareal. 27. septembra pa bo Real na svojem stadionu gostil še enega nasprotnika, ki je nedavno napredoval v prvo špansko ligo, Tenerife.

Zadnja tekma v mesecu septembru bo ponovno potekala v Ligi prvakov, kjer bo Olympique Marseille obiskal Santiago Bernabeu.

Naporen urnik tekem v septembru bi moral že nakazati, kakšne so možnosti “novega” Real Madrida za osvojitev naslovov.

13. september 2009 Espanyol – Real Madrid
15. september 2009 FC Zürich – Real Madrid CF
20. september 2009 Real Madrid – Xerez
23. september 2009 Villarreal – Real Madrid
27. september 2009 Real Madrid – Tenerife
30. september 2009 Real Madrid CF – Olympique Marseille