X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul Albiol danes praznuje 24. rojstni dan

 

Raul Albiol danes praznuje 24. rojstni dan. Branilec je eden od novih okrepitev Real Madrida in postaja eden od najboljših centralnih branilcev v Evropi, zahvaljujoč dobremu spremljanju igre, dobremu postavljanju in dobrimi podajami. Kljub svoji mladosti, pa velja že za izkušenega igralca.

Albiol je danes zato prijel številne klice in sporočila od prijateljev in družine z lepimi željami. “Najboljše darilo, ki ga lahko dobim, je ta naklonjenosti. Letos preživljam svoj rojstni dan med reprezentančnimi obveznostmi, poleg soigralcev, ki so tudi moji prijatelji. To me veseli. Casillas me je podražil, da se staram. ” 

“Zelo sem vesel, da se v Real Madridu. Čestitke sem prejel od vsakega člana ekipe in od veliko ljudi iz kluba. To je poseben dan za mene in moja želja je, da z Real Madridom osvojil veliko naslovov in dosegli pomembne stvari s reprezentanco na svetovnem prvenstvu. “