X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Granero: “Hočem postati pomemben!”

Kakšni so bili vaši prvi meseci v ekipi?

Prihajam v formo, tako kot vsi. So zelo razburljivi časi, ker so se izzivi šele začeli.

Vsi govorijo o tem, da sta Real in Barca favorite za naslov. Kaj pa druge ekipe?

Vsaka tekma šteje, tako kot naslednja proti Espanyolu. To je vse kar šteje, nebi smeli misliti na Barcelono. Ljudje nas primerjajo ves čas, ampak mislimo samo nase. Ne zanima nas, kdo je na vrhu tabele, samo da smo mi tudi tam. Vsako tekmo moramo odnesti 3 točke.

Ulica govori, da ima Real boljše igralce kot Barca, Barca pa ima boljšo ekipo.

Mislim, da je ekipa zgrajena iz igralcev, zato je pomembno, da imaš zelo dobre igralce. Tisti ki so v začetni enajsterici in tisti z klopi se menjavajo cel čas. Mislim, da smo dobra ekipa in imamo dobre igralce, nebi se pa smeli primerjati z drugimi. Primerjati se moramo sami s sabo, da bomo napredoval iz dneva v dan.

Espanyol bo igral prvo domačo tekmo brez nesrečnega Jarqueja…

To je bil velik sunek za vse. Za njegovo smrt smo izvedeli v ZDA in bilo je težko. Vsi se spomnimo Danija in počastimo ga lahko samo tako, da igramo nogomet, kar je imel najbolj rad.

Kaj misliš o skupini Lige prvakov, kjer ste?

Mislim, da je to najbolj razburljivo tekmvoanje. Zadnja leta smo igrali slabo, finale pa bo letos na Bernabeuu, zato se moramo potruditi. Skupina je zapletena, a moramo biti prvi.

Kako so tedni brez internacionalcev v Madridu?

Je kar čudno, ker ostane samo nekaj igralcev. Občutip tekmovanje po prvem krogu, nato pa kar naenkrat odmor. Igrali pa bomo veliko tekem konec meseca, tako da bomo spet prešli v ritem.

Kdaj boš zaigral za Španijo?

To je eden mojih ciljev, odvisno pa je, kako se bom odrezal v Madridu. Bolj sem zaskrbljen, da se dobro odrežem tu in postanem pomemben. Če dosežem to, mi mogoče uspe priti v reprezentanco.