X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Valdano: “Robben je moral oditi!”

Prestopni rok je zaključen, kakšna je situacija z Riberyem?

Ribery je stvar preteklosti, mogoče pa pride v prihodnosti. Sedanjost je 24 igralcev, ki tvorijo Real Madrid.

Boste izvedli ofenzivo na Riberyja med zimo?

Mislim, da zima ni tak čas, da pripeljemo igralce kova Ribery, ampak ne vem.

Robben pravi, da v Madridu z njim niso ravnali lepo…

Robbnu je bilo rečeno, da lahko zapusti klub, ko se je predsezona začela. Ko je odigral nekaj teme, je bil briljanten in trener je verjel, da bo dobra pomoč v določenih situacijah, kar pa ni prepričalo igralca, ki je hotel večjo vlogo v ekipi. Tom u nismo mogli garantirati v ekipi, kjer igrajo najboljši igralci na svetu. Nato je dobil ponudbo od Bayerna in si zaželel odhoda…

Je bil odhod potreben?

V resničnem svetu, ko se CR9 pridruži ekipi, mora igralec Robbnovih karakteristik oditi. Težko je če 2 igralca iste kategorije igrata za isto ekipo, nekdo v prvi enajsterici, drugi kot rezerva. V tem primeru so plače zelo nepraktične v klubu. No, celo takrat nismo bili mi prvi, ki smo naredili potezo.  Tudi Higuain bo imel zdaj veliko lažje delo.

V primeru Sneijderja, kaj je bilo z njim?

Trener je računal nanj in mu tako tudi povedal. A zgodile so se 2 stvari: prihod Xabija in Granera v predsezoni. Vedeli smo, da bo Sneijderjeva vloga zelo obrobna.

Kaj pa v zvezi z Ronaldom?

Ima toliko medijske moči, da ustvarja veliko pompa. Ronaldo je velik profesionalec, ki ima velik talent in še večje ambicije. To ga naredi zelo profesionalnega, kar je zadeva ki je skrbela vsakega Madridista. Živi za nogomet in je zelo siguren v sebe in se zadovolji samo z najboljšim.