X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Manuel Pellegrini

Trener Manuel Pellegrini je imel tiskovno konferenco po zmagi nad Espanyolom z rezultatom 3 – 0.

“Tekma je bila v prvem polčasu zelo tesna, vendar smo kljub temu uspeli zadeti in tudi pred zadetkom je Kameni enkrat odlično posredoval. V drugem polčasu smo imeli več priložnosti za zadetke kot gostitelji in uspelo nam je še dvakrat premagati domačega vratarja. Zmaga je bila zaslužena. Nisem prepričan, da je bil rezultat preveč krut za Espanyol, kajti zaslužili smo si zmago z več kot golom razlike. Stanje igrišča nam je še dodatno otežilo igranje. V prvem polčasu je Espanyol zelo pritiskal na naše igralce in ti napori so v drugem polčasu pokazali svoj davek na njihovih igralcih.”

“Vsak, ki začne tekmo v prvi enajsterici ve, da se mora izkazati. Imam veliko zaupanja v to ekipo. Danes je bila vrsta na Graneru in Gutiju, vendar bo imel prav vsak član te ekipe pomembno vlogo.”

“Ronaldo ne čuti pritiska. Menim, da se nanj polaga preveč pozornosti. Privaja se na ekipo in ligo. Pokazal je tri solidne predstave in zabil tudi zadetek. Nima nobenih problemov. Izgleda miren.”