X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa za Marco

“Liga prvakov je zelo pomembna za nas to leto. Vemo, da navijači pričakujejo finale na Bernabeu, zato občutimo veliko odgovornost, da zmagamo.”

“Ni lahko zmagati LP. Vemo, da moramo biti kos izzivu, ki ga Real ni presegel zadnjih 5 let. Že zgodaj v tekmovanju moramo dokazati, da lahko pridemo daleč. Da je Real 5x zapored izločen iz tekmovanja, je preveč… A čeprav so rezultati bili slabi, Real ohranja prestiž, a vseeno moramo od začetka pokazati, da se na nas lahko računa.”

“Ključ je v tem, da ne smemo imeti “slabega dne” v prvi fazi tekmovanja. Tako je bilo pri L’Poolu, vsaka napake te lahko stane Lige prvakov.”
“To je največja trofeja, kar jo lahko osvoji igralec. Ne rabim govoriti Xabiju Alonsu, kako posebno je zmagati Ligo prvakov…”

“Siguren sem, da bodo angleške ekipe zelo močne, ampak tudi Barcelona bo igrala na močne karte, prav tako Inter. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, vedno se zgodijo presenečenja, ki odločijo, kdo bo zmagal…”

“Sestava naše ekipe nas naredi favorita, ampak zelo se bomo morali potruditi.”

“Ljudje verjamemo, da bomo zlahka dobili 3 točke proti Zurichu, seveda se bomo morali potruditi še proti Marseillu in Milanu, in zato si sploh ne moremo privoščiti relaksacije.”

“Dejstvo, da nasprotnik nima dobrega niza v domači ligi, ne pove ničesar. To se je tudi zgodilo L’Poolu lansko sezono, kvalificirali pa smo se kot prvi v skupini in se nato soočili z Realom. Morali bomo narediti domačo nalogo in dominirati v skupini.”

“Z Olimpiqom sem se soočil 2x zapored in vem, da so nevarni. Milan je prestižen, ampak morali se bodo dokazati na igrišču.”

“Veliko prezgodaj je, da bi še čutili kakšno anksioznost ali veliko odgovornost. Moramo počakati, da se odvijejo naslednji meseci, seveda pa je ekipa zelo motivirana, da osvoji tekmovanje…”

“Pomembno je, da uporabimo rotacije, ker bomo igrali veliko tekem, tako klubskih, kot reprezentačnih. Nemogoče je dobro igrati ves čas.”

“Zmagal sem Euro 2008, hočem še evropsko titulo na klubskem nivoju.”
“Težko bo, da bomo zmagali kakšno tekmo, če ne bomo dobri v obrambi. Napad je seveda smrtonosen, proti Espanyolu se je kar videlo, da je zadetek le vprašanje časa.”
“Barca je trenutno boljša ekipa, ker skupaj igrajo že dalj časa. Madrid pa je zelo talentirana stran, ampak je še vedno ekipa v nastajanju. Rabimo čas, da se povežemo in adaptiramo”.