X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Najboljši štart v ligi prvakov po letu 1997

Včerajšnja zmaga s 5:2 je najboljši štart Reala po letu 1997, takrat so premagali Rosenborg z 4:1 in kasneje sezono v ligi prvakov končali z osvojitvijo še sedmega evropskega naslova.

V zadnjih petih letih je Real dvakrat začel s porazom s 3:0, leta 2004 proti Bayerju, 2005  je bil usoden Lyon, ki je vajo ponovil še leto kasneje z zmago 2:0. V naslednjih dveh sezonah je Real imel boljši začetek, 2:1 proti Werderju in nato še lani, ko so premagali Bate z 2:0.V teh letih pa Real tudi nikoli ni prišel niti do četrtfinala.

Možnost potrditve dobrega začetka bo 30. septembra, ko na Bernabeu prihaja Olympique Marseille. Druga zaporedna zmaga bi pomenila nov korak proti uvrstitvi v naslednji krog tekmovanja. Na tekmah z Milanom 21. oktobra na Bernabeu in nato 3. novembra na San Siru, pa se bo verjetno odločalo o prvem mestu, ki zagotavlja povratno tekmo osmine finala na domačem štadionu.

Zadnji dve tekmi v skupinskem delu sledita 25. novembra, takrat bo Real doma gostil Zurich in nato še zadnja tekma 8. decembra na Velodromu proti Marseillu.