X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo & Pepe

Cristiano Ronaldo je dosegel 2 zadetka, njegov reprezentančni kolega Pepe pa je igral na svoji prvi uradni tekmi v tej sezoni.

Cristiano:

“Zelo pomembno je, da smo začeli z zmago. Borili smo se in zadovoljen sem z rezultatom. V drugem polčasu smo se malo preveč sprostili in to se nam v prihodnje ne sme več dogajati.”

“Pravijo, da smo favoriti, ampak moramo iti korak za korakom.”

“Vedel sem, da bom začel zadevati zato sem bil povsem miren. Glede Raula, njegova statistika je zares neverjetna, je odličen igralec in vesel sem zanj.”

Pepe:

Igrali smo dobro in prihod igralcev kot je npr. Xabi Alonso se res pozna. Kontrolirali smo tekmo in jo odločili predvsem zaradi odličnega napadalnega dela ekipe.”

“Vesel sem, da sem prispeval k zmagi. V Madridu so se obnašali zelo lepo do mene, dogodki iz prejšne sezone so pozabljeni in komaj čakam, da začnem redno igrati.”

“Imeli smo tekmo pod kontrolo nato pa so zadeli iz dveh prekinitev. Poznala se nam je odsotnost Xabija, vendar so naši napadalci vseeno našli rešitev. Xabi je zelo dober igralec. Moramo imeti kontrolo na sredini igrišča, da lahko kontroliramo tekmo.

” Cristiano je igral zelo dobro. Ne smemo gledati samo na zadetke. Je zelo pomemben člen naše ekipe”