X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano je prvi strelec La Lige

Realova tekma proti Xerezu je za sabo pustila kar nekaj pozitivnih dejstev. Ne le, da so igralci belega baleta uspeli zabiti kar pet zadetkov in so po treh odigranih krogih na vrhu ligaške razpredelnice, tudi Cristiano Ronaldo se je uspel prebiti na mesto vodilnega strelca La Lige. Portugalski zvezdnik ni razočaral in tako s štirimi zadetki vodi v ti. tekmovanju za Pichichija (najboljšega strelca).

Cristiano Ronaldo se ni ustrašil visokih pričakovanj medijev in celotnega nogometnega sveta in je do sedaj na vsaki uradni tekmi v tej sezoni zabil vsaj en zadetek.V štirih tekmah mu je uspel doseči štiri zadetke: enega proti Deportivu iz La Corune in Espanyolu in dva proti Xerezu in Zürichu. Z doseženimi štirimi zadetki je najboljši strelec španskega prvenstva, skupaj z Valencijinim zvezdnikov Davidom Villo. Štirje zadetki so še toliko bolj impresivni, če upoštevamo dejstvo da Cristiano igra kot igralec sredine igrišča in ne kot napadalec. Kakorkoli že, njegov talent mu omogoča da neprestano predstavlja grožnjo za nasprotnikova vrata. V letu 2008 je osvojil Zlato kopačko ko je v 31ih tekmah tekmecem nasul kar 34 zadetkov.

Cristiano Ronaldo je dosegel zadetke iz vseh mogočih položajev. Njegov prvi zadetek je padel po streljanju enajstmetrovke v prvem krogu. Teden dni kasneje je premagal vratarja Espanyola Kamenija po bliskovitem protinapadu. Za tem je na svojem debiju v belem dresu proti Zürichu zabil dva zadetka iz prostega strela. Ta vikend pa mu je uspelo po odlični individualni akciji zadeti že v prvi minuti tekme proti Xerezu, nato pa je še zadel po podaji iz kota z glavo.