X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Utah Jazz kmalu v Madridu

Real Madrid bo pozdravil v mestu Utah Jazz 8. oktobra, kar bo ena od najbolj vročih in pričakovanih tekem pred novo sezono. Sicer pa bo obisk Utah Jazz potekal v sklopi NBA Europe Live 2009, kar pa bo že četrti obisk španske prestolnice katere od ekip iz lige NBA.

Boston Celtics je bili prva ekipa iz ameriške lige NBA, ki je obiskala Madrid. Legendarni Larry Bird in druščina so 24. oktobra 1988 premagali Real z rezultatom 111-96. Nato je bilo potrebnih skoraj 20 let, da je znova v Madrid prišla katera od ekip iz NBA-ja,  nasprotnik Reala pa so bili Toronto Raptorsi, ki so tekmo zgubili z rezultatom 104-103. Takrat je za Toronto igral tudi nova Madridista Jorge Garbajosa in Realu nasul 15 točk.

8. oktobra pa bo prav poseben dan tudi za Travis Hansena, saj je bil Američan rojen prav v Utahu, kjer je tudi odraščal ter kasneje študiran na univerzi, preden je bil na naboru izbran s strani Atlante Hawks.

Kljub temu, da je ekipa Utaha izgubila del svoje moči, odkar ne igrata več Karl Malone in John Stockton, imajo Jazzovci še vedno izjemno zasedbo, saj v Utahu med drugim igrajo Andrei Kirilenko, Carlos Boozer, Deron Williams in Mehmet Okur.

Tekma med Real Madridom in Utah Jazz bo na sporedu 8. oktobra, le nekaj dni potem, ko bo Real Madrid sodeloval na ACB Super pokalu. Utah pa bo medtem v Londonu 2. oktobra igral ekshibicijsko tekmo proti Chicago Bullsom.