X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul že dohitel Sanchisa

Pred Raulom ni “varen” noben rekord. Tako je na zadnji ligaški tekmi proti Xerezzu dohitel Manola Sanchisa po številu odigranih ligaških tekmah v dresu Real Madrida. Raul in Sanchis sta tako oba odigral 523 prvenstvenih tekem, vendar bo imel Raul že jutri priložnost, da postane sam na vrhu igralec, ki so odigrali največ ligaških tekem za Real Madrid, kmalu pa bo lahko postal tudi igralec, ki je odigral največ uradnih tekem za kraljevi klub.

Naj vas spomnim, da je Sanchis za Real Madrid igral med letoma 1983 in 2001. Zlomil je prejšnji rekord Santillana v največ odigranih ligaških tekmah za Real Madrid, prav tako pa je Sanchis še vedno rekorder po številu odigranih uradnih tekmah za beli balet. Vse to pa bo verjetno postala zgodovina, saj bo Raul verjetno prvi rekord premagal že na Madrigalu proti Villarrealu, drugega pa proti Olympique Marseille na Bernabeu. 
 

Primerjave števila odigranih tekem Raula in Sanchisa:

  Uradne tekme Ligaške tekme Pokalne tekme Evropske tekme Ostale tekme
Sanchis 708 523 67 58 60
Raul 706 523 35 126 22