X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Higuaín prvič vpoklican v člansko reprezentanco Argentine

Gonzalu Higuainu se obeta prvenec za Argentino! Diego Armando Maradona je namreč prvič vpoklical v člansko reprezentanco Argentine igralca Real Madrid za dveh kvalifikacijski tekmi 10. in 14. oktobra proti Peruju in Urugvaju. Napadalec Real Madrid, ki je že nosil dres svoje države v reprezentanci do 23 let, je dejal pred to novico, da so njegove sanje, zaigrati za Argentino.

Diego Armando Maradona je objavila seznam igralcev, ki bodo zaigrali na naslednjih dveh uradnih srečanjih  Argentine. Peru in Urugvaj bosta naslednja nasprotnika Gaučev, ki bodo iskali uvrstitev na svetovno prvenstvo 2010. Maradona je na seznam 18. igralcev končno vključil tudi Gonzala Higuaina, ki bo tako lahko doživel prvenec v dresu članske reprezentance.

Gonzalo Higuain, ki se sooča s svojo tretjo sezono v Real Madrid, je v lanski sezoni dosegel 24 golov v 44 tekmah La Lige, Lige prvakov, Cope del Rey in Super pokala. Pri dvaindvajsetih letih je “Pipita” že večkrat izrazil svojo željo, da bi zaigral za svojo državo, “ko bom dobil priložnost, si bom prizadeval po svojih najboljših, da reprezentance ne bi nikoli več zapustil,” je dejal napadalec v enem od intervjuju.

Poleg Gonzala Higuaina, je Maradona tokrat naredil spet nekaj sprememb pri izboru igralcev, glede na zadnje tekme. Tako so na seznamu poleg Higuaina še Pablo Aimar (Benfica), Angel Di Maria (Benfica), Coloccini (Newcastle), Pablo Zabaleta (Espanyol), Luis Gonzalez (Marseille) in Emiliano Insua (Liverpool). Ne bo pa Maradona na odločilnih tekmah računal na Fernanda Gaga.