X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Valdano optimističen

Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je analiziral tekmo proti Tenerifam.

“Še naprej se dobro branimo, kljub določenim nesigurnostim v naši zadnji vrsti. Moramo biti zadovoljni in optimistični, ker smo zmagali vse dosedanje tekme. Dobro držimo žogo v svoji posesti, igralci igrajo že nekaj časa skupaj in vidi se, da se dobro razmumejo med sabo. Izgubili smo kontrolo nad tekmo v prvem polčasu zaradi izčrpanosti, ki jo čutijo igralci po večih zaporednih obračunih.”

“Iker Casillas je obranil veliko priložnosti, do danes ni imel veliko dela, kar je škoda, saj je najboljši vratar na svetu. Kaka je poseben igralec, ki dvigne kakovost vsake ekipe, z njim je lažje zadevati. Benzema je zabil tri gole na petih tekmah in danes je znova zadel, za kar si zasluži pohvale. Je tipičen napadalec, star je šele 20 let. Zagotovo bo zadovoljil pričakovanja navijačev.”

“Naša naslednja nasprotnika sta Marseille in Sevilla. Obe tekmi bosta zahtevni in morali bomo biti še bolj zbrani. Trudili se bomo napredovati iz kroga v krog.”