X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Uradno fotografiranje Real Madrida 2009/10

tinypic.com

Tradicija, ki se ponavlja vsako leto, vendar nam vsako leto ponuja novo podobo. Tako je danes v jutranjih urah na Valdabebas potekalo uradno fotografiranje ekipe Real Madrida 2009/10. Na fotografiranju so bili poleg vseh igralcev prisotni tudi Florentino Perez, Alfredo di Stefano, Jorge Valdano, trener Manuel Pellegrini in njegov pomočnik Ruben Cousillas. Poleg skupinskega fotografiranja so igralci in trenersko osebje opravili še individualna fotografiranja.

Guti je bil prvi igralec, ki se je fotografiral posamezno, nato so se razvrstili vsi ostali igralci, preden je Raul zaključil s posameznim fotografiranjem. Med tem časom pa so se vsi igralci in trenersko vodstvo prijetno šali med seboj, tako da so imeli vsi na obrazih nasmeh. Posamezno fotografiranje Marcela je trajalo nekoliko dlje kot fotografiranje ostalih, saj sta ga Cristiano in Pepe vseskozi dražila. Vse nove okrepitve pa so se fotografirale tudi s novimi Madridista Fan Club karticami.  

Eno izmed vrhuncev dneva je bila fotografija Alfredo di Stefano s Kakajem in Cristiano Ronaldom. Najbolj slovesen trenutek pa je bil, ko je na igrišče Valdabebasa prišel Florentino Perez in se tako prav tako udeležil tradicionalnega fotografiranja. Pri uradnem fotografiranju je Raul zasedel mesto na desni strani predsednika kluba, Guti je sedel na levi strani Di Stefana, medtem ko je Manuel Pellegrini stal v drugi vrsti na desni strani Jorge Valdana. Fotograf je zahteval pozornost in preden je rekel še tradicionalen “sir!”, jih je prosil, naj se nasmehnejo za osvojeno deseto zvezdico c Ligi prvakov.

tinypic.com tinypic.com Shrani.si tinypic.com tinypic.com