X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Iz Santiaga Bernabeua v nebesa

tinypic.com

Malo več kot štiriindvajset ur pred njihovo prvo tekmo v Ligi prvakov na domačem Santiago Bernabeu, se je osem okrepitev Real Madrida povzpelo na vrh stolpnice Torre Europa v Madridu, od koder je neverjeten pogled na znameniti stadion.

Cristiano Ronaldo, Kaka, Benzema, Xabi Alonso, Albiol, Granero, Arbeloa in Garay bodo kmalu odkrili, kako veličasten je Santiago Bernabeu, ko bodo prvič stopili na rdečo preprogo na tekmah Lige prvakov. Osem igralcev bo prvič na novem domu slišalo himno Lige prvakov, saj v sredo Real Madrid gostuje Olympique de Marseille. Osem zvezd, katerih edini cilj je premagati vse ovire na poti in priti do finala, ki bo 22. maja na domačem stadionu.

Potem, ko so se igralci z dvigalom peljali 29 nadstropij in nato še dve nadstropji prehodili, so prišli na streho stolpnice Torre Europa, kjer so vsi najprej obnemeli, saj je bil pred njimi veličasten pogled na Santiago Bernabeu in Madrid. “Videti Bernabeu od tukaj, je absolutno neverjetno,” je dejal Kaka, kot je slikal s svojim telefonom. “Nikoli nisem videl še česa podobnega. Pogled je res neverjeten,” je dodal še Cristiano Ronaldo.

“Igrati v Ligi prvakov za Real Madrid so sanje,” je zašepetal Garay, “Real Madrid se bo vrnil na mesto, kamor spada.” Obrnjen proti stadionu, je Arbeloa dejal: “Tam doli je stadion Real Madrida, kjer 95 odstotkov nogometašev sanja, da bi igrali. Je eden od najbolj posebnih stadionov na svetu.” Benzema je že igral na njem in ni skrival svojih misli. “To je odlična ekipa, polno nadarjenih igralcev. Želimo osvojiti ta naslova, ki pomeni toliko vsem,” je dejal Francoz.

Raul Albiol je že “nestrpen, da sliši himno Lige prvakov in da se tekma začeti.” Z drugega dela strehe doda Granero: “Imamo veliko razlogov, da se veselimo tega. Lahko naredimo nekaj odličnih stvari v Evropi.” “Ja. Seveda lahko zmagamo to Ligo prvakov,” je odgovoril Xabi Alonso.

Igralci in Madridiste verjamejo, da je to mogoče in polovica bitka je že dobljene s talentom in vznemirjenostjo, ki je v ekipi. Ostala pot ne bo enostavna in veliko ovir bo še na tej poti, vendar iz vrha španske prestolnice in s stadionom pred nosom, ni težko predvideti, da ima Real Madrid velike možnosti, da postane prvak Evrope na Santiago Bernabeu.

tinypic.com tinypic.com tinypic.com