X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Podaljšano sponzorstvo bwina

tinypic.com

Real Madrid in bwin sta se včeraj dogovorila še za podaljšanje sponzorstva, tako da bomo napis bwin na dresih kraljevega kluba videli vse do leta 2013.

Slavnostna prireditev je potekala na predsedniškemu balkon stadiona Santiago Bernabeu, udeležili pa so se je predsednik kluba Florentino Perez, generalni direktor Jorge Valdano, športni direktor Miguel Pardeza in več člani prve ekipe, vključno z Raulom, Gutijem, Casillasom in Sergio Ramosom. V imenu bwina pa se je prireditve udeležil gospod Manfred Bodner, ki je med drugim tudi član izvršnega odbora bwina. Bwin in Real Madrid, sta se dogovorila za podaljšanje sponzorstva, ki traja od leta 2007, po novem pa bo logo bwin na dresih Reala vse do konca sezone 2013.

Florentino Perez:
“Zelo sem vesel, da lahko sporočim, da bo bwin partner Real Madrida še za nadaljnja tri leta. Bwin je zvest partner, ki razume šport, še zlasti nogomet, ki ceni kakovost in edinstvenost in ki ve, kako se ustvari dobiček iz čustev, ki jih prinaša Real Madrid po vsem svetu. ”

Manfred Bodner:
“Ponosni smo, da sponzoriramo največji nogometni klub na svetu. Bwin in Real Madrid sta povezani med seboj veliko bolj, kot samo preko sponzorskih obveznosti, ki trajajo že več let. Velika strast do nogomet in športa na splošno, je le nekaj točk, ki so podlaga za trajno in uspešno sodelovanje med nami. Prepričani smo, da bo v naslednjih nekaj letih Real Madrid še naprej prispeva k svoji zgodovini tudi z osvojitvijo desetega naslova Lige prvakov. “

tinypic.com tinypic.com tinypic.com tinypic.com