X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Albiol, Alonso, Arbeloa & Granero

tinypic.com

Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa, Raul Albiol in Esteban Granero so navdušeni nad začetkom Lige prvakov v Madridu.

Granero
“To tekmovanje krona najboljšo ekipo v Evropi. Real Madrid je bil vedno vodilna ekipa v Evropi in zato bo finale letošnje leto potekalo na našem stadionu. Moštvo je zelo zelo navdušeno nad tem.”

Albiol
“Nogometaševe sanje so igranje na velikih tekmovanjih, to je vedno naš cilj. Zaradi tega sem zelo motivirani za igranje v tekmovanju, ki je bilo vedno povezano z Real Madridom. Tukaj sem sicer šele kratek čas, vendar razumem, kako pomembno je to tekmovanje za Real Madrid. Osvojili smo več evropski naslovov kot katera koli druga ekipa, kar je pomagalo, da je to najboljša ekipa v zgodovini nogometa. Komaj čakam, da slišim himno Lige prvakov in da se tekma začne. ”

Alonso
“Mislim, da lahko zmagamo. Zelo težko je osvojiti Ligo prvakov, ker se na poti vedno soočaš z zapletenimi nasprotniki. Mislim, da je možno, da zmagali, če bomo ostati osredotočen in imeli malo sreče. Dejstvo, da se bo finale igralo na Bernabeu, nas samo še bolj motivira. ”

Arbeloa
“Liga prvakov je nekaj posebnega. Najboljše ekipe v Evropi igra v njej in imamo priložnost dokazati našo vrednost tudi zunaj Španije. Nekaj posebnega je za nas, navijače in za klub, da gostimo finale. Potrudili se bomo za zmago. JNadvušen sem nad osvojitvijo tega naslova, ker sem bil enkrat že zelo blizu. Rad bi igral še v enem finalu. “

tinypic.com tinypic.com tinypic.com tinypic.com