X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kaka, Cristiano, Benzema & Garay

tinypic.com

Kaka, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema in Ezequiel Garay so komentirali o tem, kakšna bo njihova prva izkušnja v Ligi prvakov na Bernabeu kot igralec Real Madrida.

Kaka
“Zelo sem ponosna, da sem del te ekipe. Gremo na zmago, da se Real Madrid zapiše v zgodovino, vendar moramo stvari vzeti počasi in mirno. Ni enostavno zmagati v Ligi prvakov. Ljudje govorijo o tem, kot da smo že zmagali; ekipa se mora še uigrati in še  veliko stvari izboljšati. Sanjamo o igranju v finalu na naši stadionu. ”

Cristiano Ronaldo
“Evforija navijačev okoli novega projekta je normalna, vendar pa kot je že dejal Kaka, moramo stvari vzeti stvari počasi in se osredotočiti na vsako tekmo posebaj. Želimo zmagati, vendar uspeh ne pride čez noč. Moramo ostati mirni in graditi ustrezno ekipo. Mislim, da imamo možnosti za zmago, vendar moramo stvari vzeti počasi in s trdim delom. To je tisto, kar je najbolj pomembno. ”

Benzema
“Vem, da lahko zmagamo. Nogomet je poln presenečanj, vendar želimo ta naslov. Trofeja pomeni veliko za nas. Bo bilo težko, vendar smo odlična ekipa. Imamo vse, kar ekipa potrebuje za zmago v Ligi prvakov. Potrudili se bomo za zmago, ker je to zelo pomemben in prestižen naslov za to velik klub. ”

Garay
“Za mene je velik izziv, da igram v tem tekmovanju z Real Madridom. Je spodbuda za mene, da igram za ekipo s takšnim  ugledom v Evropi. Mislim, da smo vsi motivirani, saj se bo finale igralo na našem stadionu. Upamo, da bomo bile zvezde v finalu. “

tinypic.com tinypic.com tinypic.com tinypic.com tinypic.com