X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Cristiano Ronaldo na vrhu strelcev Lige prvakov

Cristiano Ronaldo je dosegel dva zadetka Olympique Marseille na svoji prvi tekmi Lige prvakov na Santiago Bernabeu. Prav tako dva zadetka je dosegel že na prvi tekmi Lige prvakov v tej sezoni v Zürichu in je zato trenutno najboljši strelec v Ligi prvakov. Slaba novica pri tem pa je, da je moral Portugalec zapustiti igrišče z modrico na gležnju.

Ronaldo je svoj prvi gol proti Marseilleju dosegel v 58. minuti, potem ko je prejel odlično dolgo podajo Pepeja in z nizkim strelom premagal gostujočega vratarja. Samo dve minuti kasneje je za Real priigral tudi najstrožjo kazen, potem ko je lepo izigral gostujočo obrambo na levi strani, nato pa bil nepravilno zaustavljen v kazenskem prostoru. Kljub temu, da je čutil bolečino v gležnju od takrat, je ostal na igrišču in dosegel še svoj četrti gol v Ligi prvakov v tej sezoni v 65. minuti.

Portugalski zvezdi v Ligi prvakov v tej sezoni na lestvici najboljših strelcev sledijo: Grafite – Wolfsburg (3 goli), Alan Dzagoev – CSKA Moskva  (2 gola), Nicolas Anelka – Chelsea (2 gola), Filipo Inzaghi – Milan (2 gola), Thomas Muller -Bayern München (2 gola), …