X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Diarra vesel svojega povratka

Ena od pozitivnih stvari na tekmi med Sevillo in Real Madridom, je zagotovo bila tudi vrnitev Mahamadou Diarraja v prvo postavo.

“Želim se zahvaliti zdravstveni službi kluba, fizioterapevtom in novi upravi, ki je verjela vame. Zahvaljujem se vsem, ki so me podpirali. Moje koleno je sedaj v odličnem stanju. Počutim se močnejše kot prej in celo še mlajšega. Pridobil sem na hitrosti, ki mi je manjkla in sem sposoben delati stvari, ki jih pred operacijo nisem mogel.”

“Zelo sem žalosten zaradi poraza proti Sevilla, vendar sem tudi vesel, ker sem se znova rodil kot igralec na tej tekmi. Je kot, da bi začel kariero na novo. Poizkušal sem se kar se da osredotočiti na tekmo, ko sem zvedel, da bom v začetni postavi. Občutek sem imel, da imam nove noge. Bom pa še pridobil na moči čez čas.”

“Lahko izvlečemo pozitivne stvari iz tega, kar se je zgodilo v nedeljo. Prepričan sem, da nam bo ta zaostanek dodal dodatna izboljšanja. Odlična ekipa nikoli ne izgubi dvakrat zapored, kot pravijo… In mi smo odlična ekipa!”

“Lahko in moramo narediti nekaj velikega v tem letu, glede na ekipo, ki jo imamo. Samo talent ni dovolj, morali bomo prikazati formo in moč, ki nam je že pomagala osvojiti dva ligaška naslova. Vse se pa zdi lažje, če igrate z igralci, kot so Kaka, Cristiano in Xabi.”