X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Granero: “Nisem zapustil Bernabeua!”

Shrani.si

Granero je za La Sexto spregovoril o govoricah, da je na tekmi z Tenerifami zapustil štadion po menjavi s Kakajem. Govorice je odločno označil za lažne.

“Zdaj vidim, kako se izpolnjujejo moje otroške sanje; vedno sem si želel igrati za prvo ekipo. Počutim se srečnega, da mi je to uspelo. Real Madrid me je naučil, kdo sem in vedno skrbel zame. Da sem igralec, kakršen sem, dolgujem klubu.”

“Moramo biti osredotočeni čez celo tekmo proti ekipa, kot je Sevilla. Igrali smo dobro na trenutke, a nismo zadeli iz priložnosti, oni pa so izkoristili obe svoje in zato zmagali. Vedno smo obravnavali Sevillo kot močnega konkurenta. Upam, da bodo vsem otežili stvari, da bo to napeto prvenstvo.”

“Mislim, da bi vsak trener prve ekipe raje imel to (Realovo) ekipo, kot katero drugo.”

“Zapustil sem Bernabeu, potem ko je bila tekma z Tenerifami zaključena. Bil sem v garderobi, ko sem nehal gledati tekmo, poslovil sem se od soigralcev in odšel. Ne razumem, zakaj ljudje govorijo o tem. Nimam problemov z soigralci, niti z klubom.”

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si