X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Reprezentančne obveznosti

Znova je prišel čas, ko so na sporedu reprezentančne tekme v okviru kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2010. Tako je trinajst igralcev Real Madrida že zapustilo ekipo in so se pridružili svojim reprezentancam pri pripravah na pomembne kvalifikacijske tekme.

Med igralci, ki so se pridružili svojim reprezentancam je tudi Higuain, ki ga je Maradona končno vpoklical in bo morda lahko že prvič zaigral za Argetino, pred katero sta pomembni tekmi proti Peruju in Urugvaju. Za naslednji dve tekmi proti Boliviji in Venezueli, je v brazilsko reprezentanco Dunga vpoklical tudi Kakaja, ki prihaja iz Madrida v dobri formi. Za špansko izbrano vrsto bodo zaigrali tudi Casillas, Albiol, Xabi Alonso in Sergio Ramos, ki se vrača v reprezentanco po poškodbi- Španija je že uvrščena na svetovno prvenstvo, pred njimi pa sta še tekmi proti Armeniji in Bosni in Hercegovini.

Novost med odhodi Madridist na reprezentančne akcije je tudi Jerzy Dudek, ki se po dolgem času vrača v poljsko reprezentanco za dvoboja proti Češki in Slovaški. Cristiano Ronaldo je bila vpoklican skupaj s Pepejem v portugalsko reprezentanco za tekmi proti Madžarski in Malti. Benzema in Lass bosta prav tako zaigrala za svojo reprezentanco, ki se bo tokrat igrala proti Ferskimi otokom in Avstriji. Diarra pa je edini, ki bo odpotoval v Afriko, kjer se bo igral za izbrano vrsto Malija, Van der Vaart pa bo na drugi strani odigral prijateljsko tekmo proti Avstraliji. 

 REPREZENTANČNE OBVEZNOSTI IGRALCEV REAL MADRIDA
 REPREZENTANCA  TEKMA DATUM  IGRALCI
 Argentina  Argentina – Peru  10-10-09  HIGUAIN
 Urugvaj – Argentina  14-10-09
 Brazilija  Bolivija – Brazilija  11-10-09  KAKA
 Brazilija – Venezuela  14-10-09
 Portugalska  Portugalska – Madžarska  10-10-09  C. RONALDO & PEPE
 Portugalska – Malta  14-10-09
 Francija  Ferski otoki – Francija  10-14-09  BENZEMA & LASS
 Francija – Avstrija  14-10-09
 Poljska  Poljska – Češka  10-10-09  DUDEK
 Slovaška – Poljska  14-10-09
 Mali  Mali – Sudan  11-10-09   DIARRA
 Nizozemska  Avstralija – Nizozemska  10-10-09  VAN DER VAART
 Španija  Armenija – Španija  10-10-09  CASILLAS, ALBIOL,
 RAMOS & X. ALONSO
 Bosna in Hercegovina – Španija  14-10-09