X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Uradno fotografiranje ekipe 2009/10

Shrani.si

Ta fotografija bi se lahko znova zapisala v zgodovino, saj je na njej ekipa Real Madrida, ki bi lahko vrnila kraljevi klub ponovno na vrh evropske košarke. Tako ima Ettore Messina in njegovi varovanci pred seboj velik izziv: Klub želi ponovno prevladovati v Evropi in v Španiji. Pred uresničitvijo ciljev, pa je celotna ekipa opravila še uradno fotografiranje. 

Velika družina. In vsaka velika družina ima svojo skupinsko sliko, zato je bila tokrat na vrsti za uradno fotografiranje košarkarska ekipa. Pri tem so sodelovali tudi poleg celotne ekipe še predsednik kluba Florentino Perez, generalni direktor in pomočnik predsednika Jorge Valdano ter direktor košarkarskega oddelka Antonio Maceiras.

Družino Real Madrida vedno spremlja dobro vzdušje, takšno je bilo tudi med košarkaši, ki so se pred fotografiranjem veliko pogovarjali in šalili. Sledil je prihod predsednika Pereza, ki je ob prihodu vse lepo pozdravil ter nato spregovoril tudi nekaj besed z igralci. Za tem pa je le sledilo uradno fotografiranje košarkarske ekipe Real Madrida 2009/10.

Pred nami je zagotovo zanimiva sezona, saj se je klub okrepil z Ettore Messino, ki je zagotovo najboljši trener na stari celini, poleg njega pa so v klub prišle tudi odlične okrepitve na igralskih položajih. Klub je tako vložil veliko truda pred začetkom sezone, da bi Real Madrid znova pripeljal na sam vrh Evrope in Španije, kamor nedvomno spada najuspešnejši košarkarski klub v Evropi.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si