X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vse najboljše Exequiel Garay

Danes praznuje 23. rojstni dan Argentinec Exequiel Garay. Branilec je za Realmadrid.com povedal, da je zelo srečen, da praznuje svoj prvi rojstni dan kot Madridista.

Vse najboljše!
Hvala lepa. Zelo sem vesel, ker sem zmeraj navdušen nad rojstnimi dnevi in ta je še nekoliko bolj poseben. Danes sem dopolnil 23 let in postopoma postajam moški. Čas beži in moramo biti zadovoljni s tem, kar se dogaja vsak dan v naših življenjih. Poskušam uživati vsak trenutek v življenja z ljudmi, ki so z menoj in se zahvaljujem Bogu za vse dobre stvari v mojem življenju.

Kaj je najboljša stvar ob tem rojstnem dnevu?
Najboljša stvar je, da sem lahko s svojo družino in da igram za Real Madrid, največji klub na svetu. To so uresničene sanje in nikoli ne bom pozabil tega rojstnega dne, saj je prvi, ki ga praznujem v klubu, za katerega sem želel igrati že kot otrok.

Kaj bi bilo najboljše darilo za praznovanje teh 23ih let?
Najboljše darilo na osebni ravni je, da bi bil zdrava in moja družina prav tako, saj me oni osrečujejo. Na profesonalni ravni pa si želim, da igral čim več tekem v dresu Real Madrid in osvoji številne naslove za klub.

Kako boste praznovali?
Pri svojih starših, z dvema mlajšima bratoma in z dvema prijateljema.

Kakšna je tvoja želja?
Želim splezati na Cibeles in praznovati čim več naslovov z Real Madridom. Moj soigralci, ki so že osvojili naslove v tem klubu, so mi povedali, da je proslavljanje zmag na Cibelesu impresivno. Komaj čakam. Še prej pa moramo trdo delati in dati vse od sebe v vsakem tekmovanju.

Kaj menite o Alcorconi, vašem prvem nasprotniku v Copa del Rey?
So tekmec, ki ga  moramo spoštovati, saj se bodo pomerili proti Real Madridu v lepem tekmovanju. To jih bo motiviralo. Prihajajo iz bližnjega mesta in prepričan sem, da bo to lep spopad za vsakogar v mestu.

Upamo, da boste zelo zadovoljni v tem letu.
Hvala. Upam, da bo zelo veselo leto, tako za mene, kot tudi za Real Madrid.