X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zdravstveno stanje Cristiana Ronalda

Shrani.si

Najprej se spomnimo, kako je prišlo do te poškodbe Cristiana Ronalda. Ronaldo si je poškodoval desni gleženj že na tekmi Lige prvakov proti Olympique Marseille-ju (30. septembra), ko ga je na nepravilen način zaustavil Diawara in zaradi česar je bil tudi predčasno zamenjan. Iz istega razloga je izpustil tudi derbi proti Sevilli, saj je bila zdravniška ekipa Reala mnenja, da še ni pripravljen za tekmo in zaradi tega Pellegirni ni želel tvegati težje poškodbe. Kljub temu, je Cristiano po tekmi proti s Sevillo odpotoval na Portugalsko, da bi se pridružil svoji reprezentanci, ki se bori v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2010. Pod budnim očesom zdravniške ekipe portugalske reprezentance, naj bi okreval in zaradi tega je tudi v sredo zaigral na pomembni tekmi proti Madžarski. Očitno pa je bilo, da Cristiano še ni povsem okreval, saj je med tekmo začutil bolečino v desnem gležnju, zaradi česar je bil v 26. minuti tudi zamenjan, danes pa je tako že zapustil Portugalsko in prišel v Madrid na zdravniški pregled.

Po zdravniškem pregledu in opravljeni magnetni resonanci v bolnišnici Sanitas La Moraleja v Madridu, je bilo ugotovljeno, da ima igralec Real Madrida poškodovan desni gleženj in sicer naj bi šlo za zvin gležnja, kjer so poškodovane tudi nekatere kosti v gležnju. Po videnem so zdravniki podali predviden čas okrevanja 3-4 tedne, medtem ko operacijski poseg naj ne bi bil potreben.

Glede na čas okrevanja, bo Ronaldo zagotovo izpustil tekme proti Valladolidu, Sporting Gijónu, derbi proti Getafeju, prvo tekmo proti Alcorcónu v kraljevem pokalu, tekmo Lige prvakov proti Milanu na Santiago Bernabeu, prav tako pa je še pod vprašanjem njegov nastop na tekmi Lige prvakov proti Malianu (3. november) v italijanski prestolnici mode, na drugem mestnem derbiju proti Atlético Madridu (7. ali 8. november) ter na drugi tekmi kraljevega pokala proti Alcorcónu (10. november). Torej bo moral izpustiti med pet do osem tekem.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si