X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa: “Nič ni boljšega, kot osvojiti ligo”

Alvaro Arbeloa si želi osvojiti Ligo prvakov, La Ligo in Copo del Rey, vendar je prepričan, da je najzahtevnejša od teh treh prav španska liga.

“Zdi se, da sta Real Madrid in Barcelona favorita za zmago v La Ligi,  zaradi tega, ker imamo oboji močno ekipo, vendar bomo morali svojo vrednost dokazati tudi na igrišču. V La Ligi moraš igrati na najvišji ravni vseh devet mesecev. “

“Liga prvakov in Copa del Rey sta zelo posebni tekmovanji. V Ligi prvakov igrajo najboljše ekipe v Evropi in tako imaš priložnost igrati proti ekipa iz drugih držav ter na ta način tudi promovirati Real Madrid po vsem svetu. Dejstvo, da se bo finale igralo na Bernabeu, je nekaj zelo posebnega za nas, za klub in za navijače. Mi bomo dali vse od sebe, da zmagamo. To je lepo tekmovanje, ki si ga nestrpno želimo osvojiti. “

“Da bi lahko bili uspešni, moramo stopati korak za korakom. Zelo smo navdušeni nad sezono. Zavedamo se priložnosti, ki naj je dana, ob enem pa tudi odgovornosti, ki jo imamo.”