X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Benzema: “Sanjal sem o tem trenutku”

Shrani.si

Klub je pripravil presenečenje Benzemaju, saj mu je uredilo srečanje z njegovim idolom Ronaldom na stadionu Santiago Bernabeu. Francoski napadalec je vedno zelo cenil brazilsko zvezdo, ki je blestel tudi v dresu. Na srečanju sta oba pohvalila drug drugega.

Ronaldo (Luiz Nazario da Lima) je prišel na Santiago Bernabeu, da je uredil nekatere papirje ter se nato napotil na igrišče, ne da bi vedel kaj ga čaka. Slišati je bilo pogovor, ko je nekdo zašepetal Benzemaju, naj pogleda na tribuno, kjer se je prikazal eden najboljših napadalcev v zgodovini nogometa in njegov veliki idol, Ronaldo.

Benzema: “Sanjal sem o tem trenutku, odkar sem bil 12 ali 13  let star. Še vedno ne morem verjeti, da je res. Je odličen igralec, najboljši kar jih je kdaj bilo.”

Ronaldo: “To pomeni, da sem moram dobro opraviti svoje delo v vsej svoji karieri in da pomembni igralci, kot je to Benzema obožujejo moj stil igranja. Prijatelji so mi rekli, da počne stvari na podoben način, kot jaz. Pravijo, da enako preigrava, strelja z obema nogama … Biti sposoben narediti to, je plus za vseka napadalca, ker branilci ne vedno kaj boš naredil. Počne dobro delo in se zabavam, ko ga gledam igrati.” Benzema je medtem bil videti zamišljen, ko je njegov idol govoril lepi stvari o njem. Na vprašanje, ali je Benzema boljši od Ronalda, pa je Brazilec dejal: “Želim mu vse najboljše. Nikoli nisem imel rad primerjav, ker niso dobre. Sedaj je drugačen čas in v ospredju so druge kvalitete. Spremljal sem ga iz Brazilije in morem povedati, da opravlja dobro delo. Čudovito je igrati na tem stadionu in želim mu vso srečo na svetu. “

Karim je odgovoril z veliko mero spoštovanja in počaščenosti: “Ne igram, kot igra Ronaldo in ne vem, kako naj storim vse, kar je on sposoben narediti. Ne vem tudi, če bom lahko bil tako uspešen tukaj, kot je bil on, saj je osvojil veliko naslovov. Želim si, da bi tudi meni uspelo enako. ”

Ronaldo: “Ne reči ničesar več. Samo dosegaj zadetke. Raul, Kaka in Cristiano ti bodo podali še veliko žogo, tako da boš lahko dosegel še veliko golov, da boš navdušil vsakogar.” Benzema in Ronaldo sta se nasmejala in se še kar naprej pogovarjala o Realu. “Kar je storil moj nekdanji šef Florentino Perez, je res razburljivo. Njegova strast je zelo velika in ljudje mu zaupajo. Ljudje strastno spremljajo Real Madrid, vendar Florentino lahko doseže njihovo pričakovanja. “ Ob tej iluziji, se je Brazilec dotaknil tudi finala Lige prvakov, ki se bo igralo na Santiago Beranbeu. “Želim si, da bi Real Madrid prišel v finale Lige prvakov, ker ima ta ekipa kvaliteto. Če pridete do tja, bom tudi jaz tukaj, zato glejte, da boste naredili dobro delo! ”

Benzemaju so se “zasvetile” oči: “Upam, da bomo dosegli finale in osvojili naslov. Bila bi velika čast, da bi igralec, kot si ti spremljal tekmo na tribuni. ” 

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si