X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Xabi Alonso za Marco

Kljub temu, da je Xabi Alonso trenutno na pripravah s špansko reprezentanco, je našel čas, da je za španski športni dnevnik Marco, komentiral stvari glede Real Madrida in poškodbo Cristiana Ronalda.

“Mi v Real Madridu vemo, kako se oddaljiti od kritik. Vedeli smo, da bodo pozitivne kritike, ko smo zmagovali in da bodo drugače, ko bomo izgubili. Moramo biti samokritični in izboljšati tisto, kar smo počeli narobe. ”

“Pellegrini je utrl prav pot za to ekipo za doseganje pomembnih stvari. Seveda tudi mi želimo igrati lep nogomet, vendar pa moramo vzeti stvari počasi. Upam, da bomo pokazali spektakel proti Valladolidu! Vendar pa ne moremo določiti, kdaj se bo to zgodilo. Pravkar smo začeli in prepričan sem, da bo prišlo še do številnih presenečenj v prvenstvu. ”

“Cristiano Ronaldo igra na zelo visoki ravni in daje ekipi dobre rešitve v napadu. Njegova poškodba je tako kot vse ostale nepotrebna.”