X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Negredo in Parejo že poleti nazaj?

Madrid se že ozira v leto 2010, ko bo čas za nove okrepitve. Klub že razmišlja v smeri, da bi nazaj odkupil Negreda, ki se je iz Madrida preselil v Sevillo, namreč kraljevi klub ima pri obetavnem španskem napadalcu in novopečenem reprezentantu opcijo povratnega nakupa. Negredo se je v andaluzijsko prestolnico preselil za 14 milijonov € (kar je rekord Seville), odkupi pa ga lahko za 17 milijonov €. Negredo, ki je prejšnji 2 sezoni blestel v Almerii in si prislužil vzdevek Žival, je že postal ljubljenec seviljskih navijačev.

Podobna zgodba se drži Daniela Pareja. Imenovan je bil za dragulja madridske Castille, obožuje pa ga sam Don Alfredo di Stefano. Parejo je bil prodan v Getafe za 3 mio €, odkupi pa ga lahko nazaj za 5 € (Real prav tako pri njem drži odkupno klavzulo). V Getafah se je dobro znašel pod Michelom, ki ga je treniral že v Castilli. Parejo nekako ustreza profilu nogometaša, kot sta Xabi Alonso in Guti.

Real bo tako še nadaljeval svojo “canterazacijo” kluba, tako da bo odprl pot čimveč mladim, a vrhunskim nogometašem iz svojih mladih programov. Seveda igralci, ki so bili vzgojeni skozi vrste Reala čutijo večjo pripadnost klubu in razumejo njegovo filozofijo.