X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dobri rezprezentančni nastopi Madridist

Shrani.si

Devet Madridist je včeraj igralo kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo, vendar sta med devetimi samo dva igralca imela dejansko kaj v igri še in to sta bila Higuain in Pepe. Oba sta bila uspešna pri uresničevanju njihovih ciljev, saj se je Higuian z Argentino na koncu le uvrstil na svetovno prvenstvo, Pepe pa se je uvrstil v dodatne kvalifikacije. Med vsemi Madridistami pa je edini gol dosegel Benzema za Francijo.

Higuain je začel v prvi postavi Diega Armande Maradona, ki je za Argentino premagal Urugvaj, s čimer se je Argentini uspelo uvrstiti na svetovno prvenstvo 2010.

V dodatne kvalifikacije se je uspelo uvrstiti Pepeju s Portugalsko, potem, ko so bili pred časom že kar v izgubljenem položaju. Kljub odsotnosti Cristiana Ronalda, jim je pred domačimi navijači uspelo premagati Malto z rezultatom 4-0.

Preostali igralci Reala niso imeli pomembnih tekem, ki bi še odločale o čimer za njihove reprezentance, kljub temu pa se je najbolj izkazal Benzema, ki je dosegel prvi gol za Francijo, ki bo prav tako igrala v dodatnih kvalifikacijah. Kaka je začel v prvo postavi Brazilije, ki se je pomerila proti Venezueli, vendar so imeli Brazilci že pred tekmo zagotovljeno mesto na SP.

Casillas, Albiol in Xabi Alonso (1 asistenca) so začel v prvi postavi Španije na tekmi proti Bosni in Hercegovini, Sergio Ramos pa je prišel v igro v drugem polčasu, sicer pa je La Roja slavila še 10 zmago v 10 kvalifikacijski tekmi. Dudek je igral za Poljsko celo tekmo, vendar je pa je moral v težkih pogojih priznati poraz Slovaški.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si