X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ruben de la Red: “Počutim se kot del ekipe”

Shrani.si

Ruben de la Red, ki še vedno ne igra oz. trenira, odkar je pred skoraj enim letom sredi pokalne tekme omedlel, se je pridružil svojemu prijatelju Esteban Graneru na pogovoru za radijsko postajo Onda Cero.

De la Red:
“Težko je sprejeti dejstvo, da ne smeš igrati, čeprav ne veš, kaj je sploh narobe. Ne moreš se boriti proti nečemu, ko pa sploh ne veš, kaj je to. Najprej moramo ugotoviti, kaj to je in nato podati ustrezne odločitve. “

“Bil bi v veliko slabšem stanju, če ne bi ravnal tako, kot sem sam. Moramo ohraniti pozitiven pogled in se ne smemo preveč ozirati nazaj.”

“Najhuje od vsega je, da ne vem, kaj je narobe. Nihče ne more povedati, kaj sem imel takrat in kaj to povzročilo. Vedno obstajajo odprta vrata.”

“Grem na vsako tekmo. Še vedno sem član ekipe. Sem poškodovan, vendar nisem izključen iz ekipe. Sem samo igralec, ki ni na voljo. Počutim se kot del ekipe in čutim potrebo, da podprem svoje soigralce. “

“Sedaj ima razmišljanje o diagnozi prednost pred igranjem. Ne izgubljam upanja za vrnitev, vendar potrebujem zdravniško dokazilo, da se lahko zdravniki in sem odločim za ta korak.”

Granero:
“Morda se še nismo povsem povezali na Bernabeu, vendar smo v gosteh igrali zelo dobro. Bili smo zelo dobri proti Espanyol in smo ustvarili veliko priložnosti.”

De la Red:
“Ekipa bo postala boljša, ko bo odigral več tekem.”

Granero:
“Pellegrini ve, kaj hoče in nam to tudi pove. Povedal mi je, da ima zaupanje vame in da me bo obravnaval kot vse ostale. Verjamem njegovim beseda in zaenkrat se je izkazal za moža besede. Vse ostalo pa je odvisno od dela igralcev. Moramo biti pripravljeni, da vsak pokaže svoj maksimum. “

Shrani.si