X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul vse višje tudi na lestvici najboljših strelcev La Lige

Kapetan Madridist Raúl González se je z dvema zadetkoma proti Valladolidu, povzpel na četrto mesto najboljših strelcev La Lige vseh časov, saj ima sedaj na “računu” že 226 golov. Tako je oddaljen samo še en gol od velikega Alfreda di Stefana in sedem od Huga Sancheza.

Raúl nadaljuje z doseganjem zadetkom in s tem posledično ruši tudi rekorde. Z dvema včerajšnjima zadetkoma je sedaj že pri številki 226 v La Ligi, skupno pa je za Real Madrid tako dosegel že zavidljivih 320 golov. S 226. golom se je izenačil s Cesar Rodriguezem, ki je kraljeval v 40-ih in 50-ih letih prejšnjega stoletja, na četrtem mestu najboljših strelcev vseh časov La Lige.

Če pogledamo lestvico najboljših strelcev La Ligi vseh časov vidimo, da so trije od štirih najboljših strelec Madridiste: Hugo Sanchez, Di Stefano in sedaj še Raúl. Sedanji kapetan Madridist je tako samo 1 gol oddaljen od legendarnega Alfreda di Stefana in samo sedem golov od še drugega Realovega igralca na tej prestižni lestvici Huga Sanzheza. Po drugi strani pa se Raúl približuje tudi najboljšemu strelcu La Lige vseh časov, Telmu Zarri, ki je dosegel kar 251 golov.

Potem včerajšnji tekmi je Raúl dejal: “Bila je dobra zmaga in seveda pomembna. Začeli smo dobro in sveže ter bili osredotočeni na zmago. Imeli smo nekaj lepih priložnosti. Tekme po reprezentančnih akcijah so vedno težke. Ekipa Valladolida je nadarjena, ki vseskozi izvaja pritisk. “


NAJBOLJŠI STRELCI LA LIGE VSEH ČASOV
 IGRALEC  ŠT. GOLOV
 Telmo Zarra  251 golov
 Hugo Sánchez  234 golov
 Alfredo Di Stéfano  227 golov
 RAÚL GONZÁLEZ  226 golov
 César Rodríguez  226 golov
Enrique Castro “Quini”  219 golov