X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 4-2 Valladolid

Shrani.si

Kapetan Real Madrid Raul Gonzalez Blanco je tlakov pot belega baleta do zmage nad Valladolidom, s čimer so beli osvojili že svojo šesto zmago v La Ligi v tej sezoni. S to zmago in remijem Barcelone na Mestalli, je Real zmanjšal zaostanek za dve točki. Pred Madridistam pa je sedaj tretja tekma Lige prvakov, derbi proti AC Milanu.

Pred prvim sodniškim piskom je najprej Raul prijel priznanje za največ nastopov v belem dresu, to je bil že njegov 711. nastop v vseh tekmovanjih. Po prvem sodniškem pisku, pa so igralci Reala potrebovali le štirinajst minut, da so prvič spravili navijače na noge. Raulu je prijeto priznanje pred tekmo očitno vlilo dodatno samozavest, saj je zadel spektakularen gol z peto, po odlični podaji z desnega boka Granera. Vsega štiri minute kasneje je bilo že dva proti nič, strelec pa ponovno “zimzeleni” Raul, tokrat po podaji Marcela.

Ni lepšega darila navijačem na Santiago Bernabeu, kot pa doseženi goli, vendar se je pri doseganju golov, pridružil tudi Valladolid. Igra Reala je nekoliko padla, kar so gostje s pridom izkoristili in preko Nauzeta, ki je zadel s prekrasnim prostim strelom, znižali rezultat na 2-1. Ko je že vse kazalo, da bo to tudi rezultat polčasa, pa je že v drugi minuti sodnikovega podaljška, z močnim strelom izven kazenskega prostora za zvišanje prednosti Reala, poskrbel Brazilec Marcelo.

V drugem polčasu je Real prevzel pobudo, vendar je bil Valladolid tisti, ki je prvi zadel. Iz napake Reala, je lepo podajo izkoristil Marquitos (3-2) in ponovno prisilil kraljevi klub, da zaigra po svojih najboljših močeh. Vendar pa to še niso bili vsi zadetki na tekmi, saj je v devetinsedemdeseti minuti tekme Higuain prejel odlično diagonalno podajo Xabi Alonsa ter nato z mojstrskim lobom zagotovil zmago kraljevemu klubu. Beli so tako osvojili šest zmago na sedmih tekem in lahko sedaj začnejo misliti že na sredino tekmo Lige prvakov, ko na Bernabeu prihaja evropski velikan AC Milan.

Postava Real Madrid - Valladolid

Stadiona: Santiago Bernabéu
Sodnik: Ayza Gámez
Real Madrid 4-2 Real Valladolid

Shrani.si Shrani.si Shrani.si