X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odziv po tekmi: Manuel Pellegrini

“Mislim, da smo igrali dobro, še posebej v prvem polčasu. Naredili smo 2 veliki napaki, ko smo dominirali, rezultat pa je bil v golih Valladolida. Z prednostjo enega gola je tekma zelo napeta.”

“Ekipa je padla v zadnjih 10 minutah, ker že razmišljamo o Ligi prvakov, ampak zadovoljen sem z mnogimi stvarmi. Spet smo štirikrat zadeli, Bernabeu je poln zato, da vidi veliko golov.”

“Mislim, da analiza ni korektna. Nisem videl velikih napak v obrambi. En gol so nam zabili iz prostega strela, drugi pa je bil napaka z naše strani. Valladolid je imel 12 strelov iz kotov, pa ni zadel, kar pomeni, da smo dobro igrali v obrambi.”

“Da zabijemo 4 gole, je dobro za ekipo. Naredili smo nekaj napak, kar je obdržalo Valladolid v igri. Na splošno rečeno smo bili dobri v prvem polčasu in toplo-hladno v drugem.”

“Ekipa, ki igra na rezultat, bi zabila gol in nato igrala obrambno. Mi nismo igrali tako. Všeč mi je predstava z prvega polčasa. Dominirali smo in igrali kolektivno. Vemo, da rabimo še čas, da se vsi prilagodimo, pomembno pa je, da smo zmagali.”