X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Sergio Ramos

Sergio Ramos že nestrpno pričakuje tekmo Lige prvakov proti Milanu, ob enem pa branilec pričakuje težko tekmo.

Sredi tedna je pomembna tekma proti Milanu …
To bo lepa tekma. Liga prvakov je zelo posebno tekmovanje, tako da bo to težka in lepa tekma.

Znova se boste pomerili proti Ronaldinhu. Se je veliko spremenil, odkar je zapustil Barcelono?
Nisem gledal vseh njegovih predstav, vendar je očitno, da je razlika. Zadel je na zadnji tekmi in prispeval tudi podajo. Vesel sem, da imam še enkrat možnost igrati proti igralcu, kot je on.

Kaj pomeni to tekmovanje za Real Madrid?
Sedaj, ko je bila ekipa okrepljena, moramo ukrepati. Želimo dokazati našo vredno v tekmovanju, v katerem nam ni šlo najbolje v zadnjih nekaj letih. Smo skromni in mirni glede tega, vendar je dejstvo, da bo letos finale potekalo na Bernabeu.

Ali menite, da bo Milan tako težek nasprotnik kot je bila Sevilla?
Mislim, da sta to različni tekmi. Sevilla ima več kakovostnih igralcev, ki lahko vedno zadenejo. Milan ponavadi čaka na svoje priložnosti. Želimo uživati v igri in ohraniti posest žoge.

Ali želite uporabiti to tekmo, kot sporočilo ostali Evropi?
Da. Liga prvakov je drugačna od vseh ostalih tekmovanj in sedaj imamo priložnost, da pokažemo, kje se nahajamo.

Pred kratkim je bila objavljena kandidatov za osvojitev Ballon d’Or in zdi se, da bo to v bistvu dvoboj med Messijem in Ronaldom za zmago. Kdo pa misliš, da si zasluži to nagrado?
Na listi je veliko igralcev in sem vesel, ker so med njimi tudi nekatere iz te ekipi. Zelo rad bi, da Cristiano zmaga, vendar bi bil prav tako vesel, če bi zmagal Iker, ali kateri drug španski igralec.