X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Manuel Pellegrini

Manuel Pellegrini pred tekmo Lige prvakov proti Milanu govoril z mediji na tiskovni konferenci.

Cela Evropa bo gledala jutrišnjo tekmo. Ali je to najbolj pomembna tekma, ki jo boste imeli kot trener do sedaj?
Naše prihodnje srečanje je vedno najbolj pomembno zame. Vedno je težko, ne glede na nasprotnika, vendar pa je spopad med Real Madridom in Milanom poseben zaradi veličine obeh klubov in kvalitete ekip “.

Kaj menite o zadnjih predstavah Benzemaja?
Jaz ocenim posameznega igralca le v pogovoru s posameznim igralcem. Benzema je še mlad in kakovosten igralec. odlično se je prilagodil v ekipo. Vsak nogometaš ima boljše ali slabše trenutke.

Je vas slab začetek sezone Milana presenetil?
To je presenetilo mnoge od nas, vendar ne smemo biti zaradi tega preveč samozavestni. Imajo zelo izkušene igralce in ekipa je igrala dobro v drugem polčasu na tekmi proti Romi. Milan je lahko nevarno, če najde prostor kjer bo lahko napadal, zato so težak nasprotnik.

Statistika ekipe je nesporna, vendar je splošni občutek nekoliko slabši …
Obe stvari lahko analiziraš drugače; prvo je dejstvo, drugo pa je subjektivno mnenje. Vsak teden izboljšujemo svoje predstave. Mislim, da je normalno za nas, da so stvari, ki jih moramo popraviti na tej stopnji, saj ekipa še vedno prihaja skupaj.

Kako se počutijo vaši poškodovani igralci?
Guti sima problem z enim od gležnjev, ki mu onemogočajo, da bi bil 100% pripravljen. Arbeloa morda še okreva, vendar je že zelo zdrav. Lass je v redu sedaj.

Vaša ekipa dosega veliko zadetkov na Bernabeu. Ali boste tako nadaljevali tudi jutri?
Upam da. To se zgodi zato, ker je to tisto, kar si želimo storiti. Ni enostavno to vzdrževati, vendar bomo vedno poizkušali doseči veliko zadetkov.