X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid 2-3 AC Milan

Shrani.si
AC Milan je zapustil špansko prestolnico s tremi točkami v žepu, potem ko je povsem preobrnil potek tekme tretjega kroga Lige prvakov. Prvi polčas je minil povsem v prevladi Real Madrida, ki je odšel na odmor tudi zasluženo z vodstvom enega zadetka, ki ga je dosegel Raul. V drugem polčasu sta obe ekipi dvignili nivo igre, predvsem Milan, ki mu je v samo štirih minutah uspel preobrat, potem ko sta v polno zadela Pirlo in Pato. Drenthe je z golom še uspel izenačiti rezultat, vendar je nato Milan preko Pata odločil vse dvome o zmagovalcu.

Glede na prejšnjo tekmo proti Valladolidu, je bil nov obraz v prvi postavi Real Madrida samo Kaka in prav ta postava bi lahko že v dvanajsti minuti povedla, vendar je po očitnem prekršku Zambrote nad Benzemajem v kazenskem prostoru, piščalka belgijskega sodnika de Bleeckereja ostala nema. Vendar pa Rossoneri niso mogli biti dolgo veseli, saj je v dvajseti minuti le sledila kazen. Granero je streljal iz roba kazenskega prostora in zgledalo je, da Dida pri tem ne bo imel nobenih težav, vendar mu je nato le nekako žogo ušla iz rok, kar je s šestinšestdesetim golom v Ligi prvakov izkoristil Raul in tako poskrbel za pravi izbruh veselja na tribunah.

Po doseženem golu, je imela Granero s soigralci do konca polčasa številne priložnosti za izdatno povečanje prednosti, vendar je ostal rezultat nespremenjen in v korist Real Madrida.

Real Madrid je ohranil posest žoge na začetku drugega polčasa, medtem ko so gostje iskali priložnost predvsem iz protinapadov. In ko je zgledalo, da igral Milana ne more nikakor škoditi Realu, je Pirlo sprožil strel iz tridesetih metrov, pri katerem je bil Casillas povsem brez moči.

Vsega štiri minute kasneje je sledila nova kazen za Real, potem ko je Pato izkoristil globinsko žogo ter napako Casillasa ter Rossonere povedel v vodstvo. Kljub temu, pa je bilo vodstvo Milana kratkotrajno, potem ko je za kraljevi klub po kotu in s strelom iz roba kazenskega prostora zadel Drenthe, ki je pred tem prišel v igro namesto Granera. Tekmo bi tako lahko dobila bilo katera ekipa, vendar je z drugim golom na tekmi, najboljši igralec Milana na tekmi, Alexandre Pato, razblinil vse dvome o zmagovalcu.

postavi

Stadiona: Santiago Bernabéu
Sodnik: Frank de Bleeckere
Real Madrid 2-3 AC Milan

Shrani.si Shrani.si Shrani.si