X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Dan na snegu

Shrani.si

Real Madrid in Audi sta še enkrat potrdila odličen odnos, ki ga imata že vse od leta 2003. V okviru sponzorskega dogovora med obema “velikanoma”, je prva ekipa brez Lass Diarraja, ki je še vedno v Franciji z dovoljenjem kluba, a z Ruben De La Redom, prejela ključe novih avtomobilov Audi za sezono 2009/10. Dogodek se je zgodilo v smučarski dvorani Madrid Snowzone, najdaljšemu zaprtemu smučišču v Evropi. Dogodka so se udeležili tudi predsednik Real Madrida Florentino Perez, direktor Audija Španija Manuel Caballero, podpredsednik Volkswagena Francisco Garcia Sanz in alpski smučarski svetovni prvak Aksel Lund Svindal.

Natančnost, inovacije in eleganca, so tri vrednoti, ki so skupne dvema velikanoma na svojem področju, Real Madridu in Audiju.

Preden so igralci dobili vozila, so imeli še šolo vožnje po snegu. Po teoretičnem predavanju so Higuain, Kaka, Granero, Diarra, Van Nistelrooy in ostali sodeloval pri nekaterih najbolj zabavnih testih avtomobilov na snegu. “Bila je nova, težka in velika izkušnja,” je dejal Kaka, potem ko je z enim od vozil obtičal v snegu.

Manuel Caballero je bila prvi, ki se je “zahvalil igralcem za njihovo sodelovanje”, in zaželel ekipi “čim več uspehov.” Kasneje je svoje zadovoljstvo izrazil tudi Florentino Perez za “ploden odnos, ki je že vse od leta 2003. Audi je podjetje, ki ceni tehnologijo, natančnost, športnost in eleganco, vrednote, ki jih deli z Real Madridom in to naredi naše partnerstvo še uspešnejše.”

Norveški smučar Aksel Lund Svindal se je spustil po eni od smučarskih prog ter v nahrbtniku prinesel avtomobilske ključe vse avtomobilov. Svetovni smučarski prvak je Raulu podaril podpisano tekmovalno smučarsko številko, medtem ko kapetan dal Norvežanu dres Real Madrid z njegovim priimkom.

In kakšne avtomobile so si izbrali igralci:
Raúl: Q7
Diarrá: R8 (5200 V10)
Higuaín: R8 (4200 V8)
Dudek: RS6 Avant
Van der Vaart: A6
Benzema: A5 Coupé Cabrio
De la Red: A5 Coupé Cabrio
Kaká: RS6 Avant
Cristiano Ronaldo: RS6
Metzelder: Q5
Granero: Q5
Casillas: Q5
Van Nistelrooy: Q7 3000 tdi
Marcelo: Q7 3000 tdi
Pepe: Q7 3000 tdi
Gago: Q7 3000 tdi
Albiol: Q7 3000 tdi
Garay: Q7 3000 tdi
Guti: Q7 3000 tdi
Xabi Alonso: Q7 3000 tdi
Sergio Ramos: S5 S4200
Adán: A5 Cabrio
Drenthe: A5 Cabrio
Arbeloa: A5

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si