X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ivan Zamorano obiskal Madrid

Čilski igralec Ivan Zamorano, ki je leta 1995 osvojil La Ligo z Real Madridom, je obiskal Valdebebas, da se udeleži prijateljske tekme med enim od mladinskih ekip Real in Čilsko ekipo Emergencia.

Povratek v Madrid
“Lepo se je vrniti v Madrid po tako dolgem času. Nekaj časa sem preživel tukaj, ko sem se sprehajal po mestu in obiskal nov športni park Valdebebas. Sicer pa imam občutek, kot da ne bi nikoli zapustil Madrida. Še vedno vidim sebe teči tukaj. “

Reakcije Madrižanov
“Še vedno čutim priljubljenost ljudi na ulicah. Čeprav sem starejši, se spomnijo kdo sem. Potolažen sem z dejstvom, da sem tukaj naredil nekaj pomembnega. ”

Manuel Pellegrini
“Kot Čilenec, sem ponosen, da je Pellegrini trener Real Madrida, zasluži si to. Vem, da bo imel nekaj težkih trenutkov, vendar bo Real Madrid popeljal daleč. Poškodbe so ga precej onemogočile, zato ni mogel skupaj dati še udarne enajsterice, ki bi igrala konstantno dobro. ”

Napad Real Madrida
“Benzema, Higuain, Ronaldo … To so odlični igralci. Mnogi ljudje si želijo, da bi se Raul upokojil, vendar vedno dokaže, da je najboljši v ekipi. To je dobra ekipa in navijači morajo biti potrpežljivi. Upajmo, da bodo do konca leta igrali veliko bolje in v odlični formi. Ne mislim samo, da bodo na koncu zmagali, ampak bodo to naredili z dobro igro. ”

Sporočilo Madridismu
“Vsem Madridistam želim poslati velik objem. Vedno sem navdušen, ko pridem sem in vidim barve te ekipe. Navijači morajo še naprej ljubiti ta klub, kot so ga do sedaj in upajmo, da bodo ob koncu sezone imeli veliko razlogov za veselje. “